Banderollit toimivat hyvin ulkomainonnassa ja messuilla


Yrityksen markkinoinnissa on kaksi päämuotoa, digitaalinen ja printti. Viime vuosina monet yritykset ovat vaihtaneet markkinointikanavansa pääosin digitaalisiin kanaviin. Molemmilla, sekä perinteisillä markkinointikanavilla kuten esimerkiksi printtimainonnalla että digitaalisella markkinoinnilla on omat vahvuutensa ja yhdistettynä oikein, saa niistä parhaan hyödyn. Markkinointikanavien valintaan vaikuttaa monet asiat, kuten esimerkiksi markkinoitava tuote. Kaikille tuotteille ei sovi samanlaiset kampanjat, koska niillä on hyvin erilaiset kohderyhmät. Molempia metodeja voi myös käyttää ulkomainonnassa, esimerkiksi banderolli tien varrella on erittäin yleinen markkinointikeino, mutta nykyään myös erilaisia digitaalisia ratkaisuja käytetään ulkomainonnassa paljon, kuten esimerkiksi erilaisia digitaalisia ulkomainoslaitteita, joissa voi hyödyntää liikkuvaa kuvaa.

Digitaalisen markkinoinnin muotoja

Digitaalisella markkinoinnilla tarkoitetaan mainostamista ja bränditietoisuuden lisäämistä digitaalisessa mediassa, kuten internetissä tai älypuhelimessa. Digitaalisia markkinointikanavia on paljon erilaisia, yleisimmät ovat sosiaalinen media, hakukonemarkkinointi, hakukoneoptimointi, kohdistettu mainonta ja uutiskirjeet. Nykyään näemme päivittäin todella paljon mainoksia ja monet digitaaliset mainokset ovat kohdennettuja kohderyhmittäin, jotka voi olla erittäin tarkasti määritelty. Digitaalinen kenttä muuttuu kokoajan kovaa vauhtia ja uusia menetelmiä markkinointiin kehitetään myös jatkuvasti. Digitaalisen markkinoinnin etuna on sen edullisuus ja kampanjoiden toimivuuden helppo testaus ja muuttaminen.

Printtimainonnan keinot ovat erilaiset

Printtimainonnalla tarkoitetaan erilaisia medioita, joissa käytetään printtimediaa, kuten esimerkiksi lehdet, esitteet, käyntikortit, banderollit ja katalogit. Printtimainontaa on käytetty jo kauan ennen digitaalisten kanavien olemassaoloa ja sillä on edelleen paikkansa digitaalisten keinojen rinnalla. Printtimarkkinointi ei ole pysähtynyt paikoilleen, vaan kehittyy yhtälailla eteenpäin teknologian kehittymisen ja uusien printtausmenetelmien kehittämisen myötä. Yksi printtimainonnan suurimpia etuja on sen muistettavuus, joka syntyy kosketuksen kautta. Tutkimuksissa on todettu, että mitä useampia aisteja käytämme yhtä aikaa, sitä varmemmin muistamme, mitä olemme nähneet ja lukeneet. Se johtuu siitä, että aistit aktivoivat aivojen eri alueita, joten kun katsomme ja koskemme jotain yhtä aikaa, keskitämme siihen enemmän huomiota.

Myös perinteinen ulkomainonta toimii edelleen hyvin. Esimerkiksi vilkkaasti liikennöidyn tien varrelle tai urheilutapahtumaan sijoitettu banderolli kiinnittää huomiomme hyvin todennäköisesti.

Markkinointi ja mainonnan keinot ovat moninaiset. Oman yrityksen markkinoinnissa kannattaa käyttää apuna ammattilaista, jonka kanssa voi löytää parhaimmat keinot yksilöllisesti räätälöitynä ja budjettiin sopivana.

minusta

Talouden ja bisneksen maailmasta kertova blogi

Tervetuloa talouden ja bisneksen maailmaan sukeltavan blogin pariin. Aihe on laaja ja mielenkiintoinen, sekä meitä kaikkia tavalla tai toisella koskettava. Yksinkertaistettuna taloudella tai taloudellisella kanssakäymisellä tarkoitetaan tuotteiden tai palvelujen tuottamista vaihdettavaksi, josta seuraa taloudellista kanssakäymistä. Taloudessa on kolme päätoimialaa: alkutuotanto, jalostus ja palvelut. Talouden historia alkaakin jo esihistorialliselta ajalta, mutta taloutta on alettu tutkimaan tieteenalana vasta valistuksen aikakaudella. Bisnesmaailma elää aina muutoksessa yhteiskunnan mukana ja sitä voi tutkia monesta näkökulmasta. Nykyään pohditaan paljon esimerkiksi, miten talous voisi toimia kestävän kehityksen periaatteiden mukaan. Onko sinulla mielessä jokin aihe, josta haluaisit lukea enemmän? Mielellään voit kommentoida, jakaa omia näkemyksiäsi ja keskustella blogissa käsiteltävistä aiheista. Tervetuloa mukaan!

Haku

Kategoriat

arkisto

Viimeisimmät julkaisut

27 September 2021
Yrityksen markkinoinnissa on kaksi päämuotoa, digitaalinen ja printti. Viime vuosina monet yritykset ovat vaihtaneet markkinointikanavansa pääosin dig

15 September 2021
Monet haaveilevat yrityksen perustamisesta, mutta riskin ottaminen saattaa arveluttaa. Yrittämiseen on olemassa monenlaisia vaihtoehtoja ja kannattaa

tag